Arrangementer 2024

Onsdag d. 5. juni Grundlovsmøde

Grundlovsmøde onsdag d. 5. juni kl. 11.00-14.00 

Demokratiet er ikke en selvfølge, det er noget vi skal give opmærksomhed og værne om, så det fortsat kan gro. Derfor vil vi gerne invitere til Grundlovsmøde i lægeurtehaven. 

Årets taler er vores lokale præst, Jens Peder Baggesgaard, og trioen: “Nylundgaard” kommer og krydrer dagen med musik og sang. Restaurant “Omkring” søger for, at der kan købes lækker frokost og en vifte af drikkevarer. Vi glæder os til at se jer og fejre dagen samen med jer. 

Onsdag d. 16. oktober æblekagedag

Efterårsferien på Endelave – Kom til Æblekagedag 

Bestyrelsen vil, igen i år, gerne invitere alle til en dejlig dag i lægeurtehaven onsdag den 18. oktober kl. 13-16, hvor der vil være forskellige aktiviteter og hygge for hele familien.  

Der kan købes kage og kaffe/te/saft til rimelige priser 

Æblekagekonkurrencen 

Vi skal, igen i år, have fundet ”Endelaves bedste æblekage-bager”  

Årets skarpe, fair og kageglade kagedommere er parate til at påtage sig den svære opgave at finde årets bedste æblekage. 

Hvis du ønsker at deltage i æblekage-konkurrencen, så vil vi meget gerne have en mail fra dig senest den 14. oktober på info@endelave-laegeurthave.dk eller skriv til Lone Kau på LK@brandbjerg.dk eller ring 30731047 

Lørdag den 30. november Julemarked i Lægeurtehaven

Trænger du til at komme i julestemning? 

Så kom i lægeurtehaven,  hvor der er julemarked med boder, der bugner af lækkerier og julerier.  Der er mulighed for at købe lidt at glögg/saft og æbleskiver.  

Hvis du gerne vil have en bod til julemarkedet,  så kontakt Birthe Olsen, hun er klar til at tage imod tilmeldinger. 

Vi glæder os til at se dig 

Et billede, der indeholder clipart

Automatisk genereret beskrivelseMvh. Bestyrelsen