Det sker i 2018

 ”Ø-strik”
Tirsdag d. 16.10 og torsdag d. 18.10 kl. 14 - 16 
Tag dit håndarbejde under armen, og kom og hyg et par timer sammen med ligesindede. Alle er velkomne, uanset om du hækler, strikker, broderer, syr….  
Birgitte Maj Aagaard, som står for arrangementet, tager lidt til inspiration med, og har du restgarner (+pinde) liggende, kan du måske også få gang i et lille nyt efterårsferieprojekt. Der vil også være mulighed for at købe garn og pinde.
Pris for deltagelse 20 kr. Tilmelding ikke påkrævet, bare mød op i Lægeurtehavens cafe. 

Stor æblekagebuffet
Onsdag d. 17.10 kl. 14 
Sidste år var der ikke tilmeldt kager nok til at æblekagekonkurrencen kunne gennemføres. Men i år skal i ikke snydes for at komme og smage på en masse skønne og opfindsomme æblekager, så vi gennemfører buffeten med mere end 20 forskellige kager, som venlige mennesker har sponsoreret. 
Ingen tilmelding, bare mød op og spis dig en mavepine til mens du får en snak med andre øboere, sommerhusfolk eller turister. Voksne 45kr, børn 20kr


din egen æblemost
Kom og pres dine æbler til dejlig æblemost i efterårsferien. Vi har kar til vask af æblerne, kværn, effektiv pladepresse samt pasteuriseringsudstyr og sterile 3 liters poser. Ring på 30 28 60 99 og bestil tid.