Spændende historier
Smukke planter
Dejlig mad

MOCCA, MUSIK OG LAGKAGE LANGFREDAG. LÆS MERE PÅ VORES FACEBOOKSIDE. 

Ø-BUTIKKEN MED LOKALE PRODUKTER FRA ENDELAVE HOLDER ÅBENT SKÆRTORSDAG, LANGFREDAG SAMT PÅSKEDAG, ALLE DAGE 11 - 15. KOM FORBI OG SE HVAD VI HAR.

BESØGSHAVEN OG BUTIKKEN ÅBNER LØRDAG D. 5. MAJ. CAFEEN ÅBNER MANDAG D. 14. MAJ

I Besøgshaven kan du opleve flere hundrede lægeplanter og krydderurter, og her er også en afdeling med vilde planter fra Endelave. Der er infotavler og du kan låne en planteguide i bogform med i haven, så du kan lære om, hvordan planterne har været brugt fra oldtid til nutid.

Besøgshave

I Besøgshaven kan du opleve flere hundrede lægeplanter, krydderurter og vilde planter fra Endelave. Der er infotavler overalt og du kan låne en planteguide i bogform med i haven, så du kan lære om, hvordan planterne har været brugt til medicin, mad, husflid m.m. fra oldtid til nutid. 
Besøgshaven er altid åben med selvbetjening, fra maj til oktober. Entre 20 kr. mobilepay eller kontant.

I Ø-butikken kan du købe forskellige produkter fra Endelave. Det er en fællesbutik for ca. 10 producenter på øen, og her kan f.eks. købes økologisk, friskkværnet dalarhvedemael, uldgarn fra Endelavefår, spegepølser og meget andet.

Butik

I Ø-butikken kan du købe forskellige produkter fra Endelave. Det er en fællesbutik for ca. 12 producenter på øen, og her kan f.eks. købes økologisk, friskkværnet dalarhvedemel, honning fra de brune bier på Endelave, håndarbejde, uldgarn fra Endelavefår, spegepølser, syltesager, urtesalt og meget andet.
Ø-butikken holder åbent i weekends i for- og eftersæson samt hver dag i sommerferien. 

Café

Lægeurtehavens café er først og fremmest en frokostcafe, men der arrangeres også flere madaftener med tilmelding i løbet af sommeren. Her bliver lagt vægt på gode lokale råvarer, økologi og kvalitet.
Lægeurtehavens café åbner midt i maj 2018.